PORTFOLIO

Op deze pagina vind u onze meest recente projecten. 

Dutch Defence

Dutch Defence is de belichaming van een modern lifestyle-merk. Inspirerend, gericht en in synchroon met zijn ambitieuze publiek. Doelstelling van Dutch Defence is het durven uitstralen van trots. Erbij willen horen. Het uitdragen van Dutch Defence moet zorgen voor positive vibes. Het gevoel dat je erbij wilt horen. Dutch Defence draag je met trots. Odeka Webdesign heeft de volledige site ontworpen en gebouwd.

Museumconsulenten

Het Landelijk Contact van Museumconsulenten (LCM) is het samenwerkingsverband van de museumconsulenten in Nederland. De ondersteuning van musea, met als doel kwaliteitsverbetering en vergroting van het publieksbereik, is de kern van het werk van de museumconsulent. Deze website is ontworpen door Mirjam Wilbrink en gebouwd door Odeka Webdesign.

Bestbade

Bestbade is een internationaal handelsbedrijf met vestigingen in Turkije, Groot- Brittannië en Nederland. De Nederlandse vestiging concentreert zich in eerste instantie op hoge kwaliteit olijfproducten. Als distributiepunt voor de Benelux zijn ze verantwoordelijk voor levering van haar topproducten. Odeka Webdesign heeft de gehele site ontworpen en gebouwd.